top of page
  • Skribentens bildTherese Willén

BRÖLLOPSMARDRÖMMAR


Har du haft någon riktig mardröm gällande bröllopet?

När jag har bröllopsmöten kan allt möjligt komma på tal, ännu mer när man har kunder som är lika galna som en själv och glatt delar med sig! På dagens möte berättade min fina brud, jajamen jag säger "min brud", många skrattar glatt åt detta men det bjuder jag på. Hur som helst så berättade min brud att hon nu hade haft sin första bröllopsmardröm! Som givet så var visst jag med i den också.....När allting skiter sig!

Allting började med att brudens mamma påpekade att sminket på självaste bröllopsdagen började fallera! Hon uppsöker då sin tärna men hon säger Äsch så farligt är det inte! Efter en titt i spegeln inser bruden att detta bara var skitsnack! Ena sidan var visserligen tipp topp medan andra sidan var helt utsmetad! (Alla som haft en riktigt mörk eyeliner eller kajal vet hur det blir när detta tillsammans med mascaran smetas ut. Tänk dig ungefär den looken.) I panik letade bruden reda på mig men jag var helt upptagen med annat och mer eller mindre bara viftade bort henne! 😧


Stackars bruden börjar då i PANIK leta efter någon som kan hjälpa henne! Hon får höra att det finns en kille nere på stan som ska utföra magi med smink så hon bestämmer sig för att leta upp honom!


Hallå vi håller på med ett rån här!

Till slut så hittar hon hans lokal, men den är låst! Hon börjar då banka på dörren och till sist kommer han och öppnar dörren och hon rusar in och börjar förklara att han måste hjälpa henne! Då dyker det upp tre andra män i lokalen, alla med pistoler i handen! Hallå du kan inte bara klampa in här, vi håller faktiskt på att råna honom! varpå bruden svarar Det har jag inte tid med, jag ska gifta mig, han måste hjälpa mig!

Allting slutar med att mannen under pistolhot börjar ordna upp hennes smink! Så där sitter hon minuterna innan vigseln och inser då att hon blir sminkad med tuschpennor! 😂


Alltså herregud!

Skoja inte att hjärnan kan spela en både ett och två spratt när man sover! Har du någon rolig eller knasig dröm som hör ihop med bröllopet?


Therese Willén

bottom of page