top of page

MAKE UP ARTIST v/s SMINKA SIG SJÄLV

Uppdaterat: 27 nov. 2022


Går du i tankarna att sminka dig själv?

Alla brudar vill väl vara sitt allra vackraste jag på bröllopsdagen, eller hur?


För väldigt många brudar är just detta en väldigt stor fråga som tar väldigt mycket energi. Som gammal räv inom skönhetsbranschen har jag lite att dela med mig inom just denna fråga så jag tänkte att detta ska jag minsann göra ett inlägg om. Det är enormt många aspekter som väger in i ovanstående frågeställning och det är varken rätt eller fel att göra det ena än det andra, det viktiga är att du gör det som känns rätt för DIG.

Nedan har jag listat några viktiga frågor att ta med om du står inför valet och kvalet gällande att anlita en MUA eller sminka dig själv, hoppas du blir lite klokare efter detta inlägg!


För många är det lyxen att få koppla av och bli ompysslad till max som lockar!För dig som funderar på att sminka dig själv:

Hur viktigt är det för mig att sminket är top noch?

Matchar min vision min erfarenhet?

Skulle jag klara av att leva upp till förväntningarna jag har?

Vad har jag att tillgå i MakeUp-väg?

För dig som vill anlita en MakeUp Artist:

Hur ser min vision ut?

Hur ser utbudet av makeup artister ut där vi ska vara?

Kan jag få ut en mua på plats eller måste jag förflytta mig?

Hur ser min budget ut?


Här ser du Tindra när hon sminkade min fantastiska brud KimSist men inte minst oavsett vilket val du gör!

Glöm inte bort att ta hand om huden, detta är A och O för att få ett fint underlag och så hållbar sminkning som möjligt. Det spelar ingen roll hur mycket produkter du använder eller hur dyra produkter du än köper, mår huden inte bra så kommer inte sminkningen bli top noch! Så innan du går och köper in en massa nytt eller om du nu valt att unna din lyxen i form av en mua, se till att du verkligen tar hand om huden och ger dig själv de allra bästa förutsättningarna till en riktigt grym och hållbar brudlook!


Therese Willén
78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page