top of page

PLANERA ERT BRÖLLOP ONLINE

Uppdaterat: 4 feb.

Genom att tänka outside the box har jag gjort det möjligt för fler brudpar än någonsin att få hjälp och stöd under sin bröllopsplanering. Igår släppte jag nyheten om mitt hemliga projekt som jag jobbat med den senaste tiden och nu är det offentligt! Jag har skapat ett helt nytt program för brudpar, ett online-program som hjälper brudpar som vill planera ett personligt och unikt bröllop helt på sina egna villkor utan att det påverkar bröllopsbudgeten alltför mycket!onlineprogrammet planera ert bröllop, planera ert bröllop online, bröllopsplanering onlineVARFÖR ETT ONLINE-PROGRAM FÖR ATT PLANERA BRÖLLOP?

Efter att ha jobbat som traditionell bröllopsplanerare sen 2018 så har jag med tiden insett att långt från alla som vill, har möjligheten att anlita en bröllopsplanerare. Jag ser även hur detta i väldigt många fall bidrar till onödig stress när man inser hur mycket jobb det faktiskt är att planera ett bröllop. Detta är något som jag har haft svårt att acceptera alla dessa år då jag tycker att detta är något som alla brudpar ska kunna få hjälp med! Saken är den att det tar enormt mycket tid och energi att jobba som traditionell bröllopsplanerare vilket såklart påverkar kostnaden och detta är anledningen till varför det är så få förunnat. Fram till idag har det varit en lyx att kunna unna sig hjälp av en bröllopsplanerare, men nu är det möjligt att unna sig den lyxen oavsett bröllopsbudget!


bröllopsplanerare Therese Willén sitter vid skrivbordet och jobbar med nya onlineprogrammet för brudpar som vill planera sitt bröllop online


HUR SER PROGRAMMET UT?

Programmet är indelat i 7 steg och varje steg är därefter indelat i olika delar vilka alla följer samma schema. Varje del av programmet innehåller en video med en genomgång av det aktuella ämnet i planeringen, i medföljande kurshäfte har jag samlat textmaterial vilket hänger ihop med varje video. Jag har även lagt in alla de mallar, checklistor och verktyg som jag använder mig av vid personlig bröllopscoachning. För mig var det väldigt viktigt att detta inte bara skulle bli en envägskommunikation, så för att få in den personliga delen där vi kan samtala om mer specifika frågor och funderingar har jag valt att inkludera en timmes kostnadsfri bröllops-coaching till alla som är medlemmar i online-programmet. Utöver detta kommer jag en gång i månaden ha grupp-coaching där ni i förväg kan anmäla saker ni vill att vi tar upp under månadens träff vilket kommer ske i online via en LIVE-sändning. Om ni vill veta mer och planera ert bröllop online tillsammans med mig kan ni nedan se en förhandsvisning av programsidan.


överblick av onlineprogrammet - planera ert bröllop


PRISET DÅ?

Som jag sa så är mitt mål att nå ut och erbjuda alla oavsett bröllopsbudget möjligheten att ha en professionell bröllopsplanerare under hela sin bröllopsplanering. Priset kommer därför matcha denna vision, och för att alla ska ha råd kommer jag även erbjuda delbetalning under 12 månader utan extra avgifter! Exakta priser kommer släppas i samband med lansering!


OM NI VILL PLANERA ERT BRÖLLOP ONLINE

Online programmet - Planera ert Bröllop - kommer lanseras den 31:a Oktober 2023! Du hittar länken till väntelistan nedan! Missa inte chansen att vara en av de som är med från start i detta helt nya koncept, något som bröllopsbranschen ännu inte sett!
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page