top of page

ETT SOLIGT ROCKABILLY-BRÖLLOP

Något som verkligen hänger ihop med sommaren är alla fantastiska veteranbilar, alla cruisingar och alla färgglada outfits. När jag var yngre var Powermeet i Västerås en tradition viktigare än självaste midsommarafton så när jag fick en idé om att göra en stylad fotografering med detta tema kände jag direkt att detta var något att göra verklighet av och inte bara låta det stanna på idéstadiet. Å jag visste precis vilka som skulle passa i rollen som brudpar, nu var det bara till att få dom båda att haka på!


Rockabilly-bröllop med känsla!

Jag brinner, nä jag fullkomligt älskar att fota människor utan modellvana och äkta par ska det vara, inga uppstyrda par bara för bildernas skull, nej nej, det ska vara två personer som faktiskt älskar varann även på riktigt, ja för då blir det som allra bäst! Marie och jag har fotat ett par gånger tidigare och jag har även lyckats få med Mattias på någon bild när vi drog av lite familjebilder vintern 2021, men steget därifrån till att vara med på en stylad fotografering är ganska stort men med lite övertalning av sin fru hakade han på. Marie frågade även om hennes bästa vän kunde få vara men och bättre kunde det ju inte bli, då hade vi ju en tärna också! Sen var det bara tuta och köra, bokstavligt talat!


Hur gick det då?!

Ja hur gick det? Jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själva!


Brudklänning & Tärnklänning

Tjejernas klänningar kommer alla tre från Dream Designs i Motala och som alltid lyckades Emma pricka helt rätt på storlekarna och klänningarna satt perfekt trots att hon bara hade några mått att gå på!


Hår & Smink

MakeUp by Polly stod för all styling av de snygga tjejerna och fick verkligen fram den där rätta känslan med eyeliner, riktigt röda läppar och mycket volym i håret! Å trots strålande sol och riktig sommarvärme så höll sig sminket snyggt under hela dagen!


Brudbuketten

Den fantastiska buketten gjorde tjejerna på Åkers blomsterbruk där min enda önskan var att det skulle vara mycket rött! Att addera de lite mörkare bladen gjorde att buketten verkligen tog sin plats och den passade så bra in till temat och även miljön!


Dekorationer

Vad kunde passa bättre än ballonger till ett så glatt och livligt tema? Så snart jag bestämt mig för att genomföra denna idé hörde jag av mig till Bröllopsdekorationer.com som genast hakade på och sponsrade med ballonger och andra små detaljer som alla tillsammans skapade den rätta känslan.


Väskor

En liten bit in i planeringen kom jag att tänka på Stitch by Jozza en av våra lokala stjärnor med det kanske inte så vanliga yrket och kanske inte det man tänker på ur ett bröllopsperspektiv, men nu tänkte jag ur ett rockabilly-perspektiv och då var denna donna given! Josefine jobbar tillsammans med sin far Tore Ström som en av landets sadelmakare och det är hon som gjort de fantastiska väskorna som ni ser på bilderna!


Ford Falcon Futura

Å bilen, den röda fantastiska Forden ja den lånade Tore ut till oss och ställde samtidigt upp som chaufför för dagen!


Veteranbil med kaxig attityd

Lagom när vi skulle runda av dök sen Philip Aronsson upp med sin balla Ford Coupe och hur passande var det inte att han på bakluckan hade en exakt kopia av den sko som bruden hade, för visst tusan kan man gifta sig i knallröda converse om man ändå vågar tänka outside the box?! Så självklart var vi tvungna att skapa lite roliga bilder även med denna bil när tillfälle ändå gavs.Tanke & Syfte

Tanken med att göra just ett rockabilly-bröllop var att visa på hur man kan ta in delar av ens personliga stil, intressen och glädjeämnen i livet och samtidigt skapa en dag som symboliserar just er! Men utan mina fantastiska leverantörer och mina helt grymma modeller hade detta stannat på idéstadiet och jag är så tacksam att ännu en gång få leva ut mina härliga visioner!Sist men inte minst ett stort TACK till er alla!

116 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page