top of page
  • Skribentens bildTherese Willén

VÅGA UTFORSKA DITT INRE

När jag summerade året som gått så var de en väldig massa saker som skett, men makens sjukdomstid var det som fick mig att fundera enormt mycket över livet, min business och även allmänt hur vi lever idag. Det var självklart inte bara skit som hände, men det var väldans många utmaningar vi ställdes inför och det var inga småsaker, men när året närmade sig sitt slut kände jag bara WOOOOW vilket år det varit! Å det med glädje och jo lite sorg över att det var slut, för hur skulle jag lyckas toppa det under kommande år? 🤔


Hur kunde jag tänka så efter allt som skett?

Livet kommer alltid bjuda på utmaningar av olika slag, oavsett vem man är och vart man är i livet, utmaningar kommer vi alltid ställas inför, det är en del av utveckligen i sig! Tänk om allt gick som på räls vad skulle vi då dra för lärdomar och vilka erfarenheter rikare hade vi varit, för att inte tala om hur dåliga vi hade varit på problemlösning. 🙄


Livet är tufft men samtidigt fantastiskt härligt!

Mycket handlar om vilka sätt, metoder eller strategier vi har för att hantera de utmaningar vi ställs inför, det finns bra, och mindre bra sätt men det finns egentligen ingenting som säger vad som är rätt för just dig! Jag vågade öppna upp för intryck och känslor från en sida jag för många år sen försökt stänga till då jag i den läget förmodligen inte var riktigt redo. Idag mer än 25 år senare är den sidan mer påtaglig än någonsin och det har hjälpt mig massor att våga utforska mitt inre mer och mer. Kanske tycker du detta är rent flum, ja fine, det är faktiskt helt okej, kanske tycker du det är jättespännande och ja det är faktiskt också helt okej, vi är alla olika och det är just det som gör livet så spännande! Jag skulle kunna skriva en uppsats om detta men denna gång tänkte jag hålla det kort och vill egentligen bara genom detta lilla kollage vill jag låta dig inspireras att då och då vända dina tankar inåt, känna efter vem just du är och vad just du vill oavsett vad omvärlden tycker och tänker.


Just be yourself because there is only one of you!Therese Willén

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

PRESENTATION

bottom of page